Jouw premium App Ontwikkelaar

The App Factory ontwikkelt al sinds 2011 premium Apps. Onze Apps worden dagelijks door miljoenen Nederlanders gebruikt. Als je een App wil laten ontwikkelen met een hoge kwaliteit dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees verder voor onze expertises en portfolio.

App ontwikkeling

iPhone / iPad

Android devices

Wij ontwikkelen premium Apps voor iPhone en iPad. Wij ontwikkelen ook voor Android devices, zoals smartphones, tablets en voor alle apparaten waar Android op draait. Denk aan Google Glass en Android Auto. Wij gebruiken alleen de technologieën (SDK’s) van Apple en Google. Want alleen zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen.

 

Premium App ontwikkeling

Als een App technisch niet solide in elkaar steekt, dan resulteert dit in langere laadtijden en geïrriteerde gebruikers. Een beginnende software ontwikkelaar heeft hier vaak moeite mee. Als je een App laat ontwikkelen, dwing dan af dat de ontwikkelaars ten minste 5 jaar ervaring hebben. Onze software specialisten zijn gespecialiseerd in Android of iOS én ze hebben minimaal 5 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Op maat gemaakt

Een App is niet simpelweg een website die mooi schaalt op een mobiel. Apps die simpelweg dit zijn, zijn ook vrijwel nooit een succes. Een goede App is een perfect ontworpen stuk software dat naadloos aansluit bij de wensen en gebruiken van jouw doelgroep. De populairste Apps maken allemaal gebruik van 1 of meerdere sensoren in de telefoon en hebben een voor de mobiel geoptimaliseerde gebruikersinterface. Denk aan GPS (Google Maps, Uber). Denk aan camera (Snapchat, Instagram).

Onze werkwijze

Ons 5-staps proces is een bewezen proces dat keer op keer de meeste waarde creëert voor jouw business. Jouw mobiele groeistrategie versnellen is ons doel. Lees op deze pagina meer over onze werkwijze.

Wij werken met de nieuwste technologieën

Binnen het domein van App ontwikkeling worden er verschillende technologieën ingezet om jouw App succesvol te maken. Deze technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Lees onze blog om op de hoogte te blijven. Hieronder is een kleine greep uit de technologieën waar wij ruime ervaring mee hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat ongeacht in welke industrie jouw bedrijf werkzaam is, deze technologieën een impact zullen hebben op jouw business. 

Augmented Reality

Streaming video

Data Visualisation

Experience focussed design

Chatbot / Voicebots

Encryption / Bankgrade

Wearables

M-Commerce / V-Commerce

Internet of Things

Image / Video processing

Engagement

Artificial Intelligence

Google Design Sprint

Ongetwijfeld welke industrie jouw bedrijf zich in bevind, bovenstaande technologieën zullen impact hebben op jouw bedrijf. Als je concreet en helder wilt krijgen op wat voor manier dit zal gebeuren, dan kun je een Google Design sprint met ons doen. Lees daarover hier meer.

Deze bedrijven gingen je voor

Bekijk onze cases

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, stuur een e-mail of bel naar: +31 (0) 20 358 52 23

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00