"Op een snelle en veilige manier
je verzekering afsluiten".

Client:

Datum:

Project:

Interpolis

September 2017

Interpolis App MVP

Op een snelle en veilige manier je verzekering afsluiten.

Interpolis

Over Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door hun eigenzinnige aanpak ondersc­heiden zij zich van andere verzekeraars. De Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is.

De uitdaging

Het moet zo eenvoudig mogelijk zijn om inzicht te krijgen in je huidige verzekeringen en tegelijkertijd moet je ook makkelijk relevante verzekeringen kunnen afsluiten. Ook bij schade moet het eenvoudig zijn om een foto van de schade te maken en deze te versturen.

De oplossing

Het hebben van een goede App zorgt ervoor dat de eindgebruikers sneller en gemakkelijker deze schade kunnen melden.

Klanten van de Rabobank krijgen een aanbod van de verzekeringen van Interpolis. De koppeling tussen de Rabobank en Interpolis moet van bancaire kwaliteit zijn. Immers, bij de transport van data mag er niks misgaan en de opslag van de data op de telefoon moet ook voldoen aan de hoogste beveiligingseisen.

1 van de kern gebieden van The App Factory is de veilige opslag en transport van data. Hierin zijn 2 niveau's te onderscheiden. Niveau 1 is encryptie en niveau 2 is bancaire encryptie. Het eerste niveau is standaard voor al onze apps. Dat moet want anders wordt er niet voldaan aan de wetgevingen van AVG en de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR).

bancaire encryptie is een laag daarbovenop en is in verschillende industrieën van belang. Zoals de bancaire industrie (mobile payments), verzekerings industrie en o.a. de healthcare industrie (patient gegevens).

Voor meer informatie over dit project, neem contact met ons op.

Bekijk meer cases

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00