het hoofdscherm van de JCDecaux schade App

Client:

Industrie:

Datum:

Project:

Transport

Maart 2016

Schade App

Schade melden aan bushokjes

JCDecaux

Over JCDecaux

JCDecaux is wereldwijd marktleider in Buitenreclame en stadsmeubilair. Vrijwel elk bushokje dat je tegenkomt in Nederland heeft een JCDecaux logo. Met 13.000 medewerkers is het bedrijf aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Over Brand MKRS creative agency / BMCA

Over Brand MKRS creative agency / BMCA Het Amsterdamse Brand MKRS creative agency / BMCA is het bedrijf achter het informatie- en serviceplatform Livecrowd, dat met de grootste techbedrijven ter wereld werkt en aansprekende campagnes realiseert.

De uitdaging

Er gaat nog weleens wat kapot aan de reclame op bushokjes. Denk aan glasschade / vandalisme, denk aan graffiti, vuil of een defecte lamp. Omdat bedrijven advertentie geld betalen, moet JCDecaux zorgen dat deze reclame ten alle tijden te zien is. Daarom hebben ze personeel dat rondrijdt om de bushokjes te controleren. Dit proces kost een hoop geld en kan eenvoudiger.

De oplossing

Door het maken van een eenvoudige App waarin de schade gemeld kan worden, hoeft zo'n team niet meer rond te rijden. De persoon die dit het beste kan melden is de buschauffeur omdat die toch al rondrijd. Deze App verdient zichzelf terug en is een goed voorbeeld van een B2B App die kosten reduceert voor jouw organisatie.

Designs

een android toestel in een houder van een rijdend voertuig

Voor meer informatie over dit project, neem contact met ons op.

Bekijk meer cases

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00