DailyChef

Voor foodbloggers

Ben je een foodblogger en heb je leuke kookfilmpjes? We komen graag met je in contact. Laat je e-mail of telefoonnummer achter. Je kunt ook omlaag scrollen voor meer informatie.

Een nieuw social network

DailyChef is het eerste echte social network voor kookliefhebbers. Het platform brengt foodbloggers en kookliefhebbers samen.

Hmmm… Leuk! Maar what’s in it for me?

Er zijn verschillende manieren voor jou als foodblogger om geld te verdienen op ons platform. Dit hangt ook af van de grootte van jouw bereik op instagram en jouw merk. Scroll omlaag voor meer informatie…

Groei je bereik

Als foodblogger is het groeien van de marketing kanalen belangrijk. Dankzij dit bereik kun je voedselgerelateerde producten onder de aandacht brengen. Terwijl andere foodbloggers graag hun kookboek promoten.

Veel foodbloggers die 1 – 2 jaar geleden zijn gestart op TikTok en Instagram, zullen zien dat hun volgersaantal op TikTok een stuk sneller groeit dan op Instagram. Dit doen nieuwe social media platformen bewust om het aantrekkelijker te maken voor nieuwe gebruikers. DailyChef werkt hetzelfde. Als je dus nog niet zo lang bezig bent en nog sterk inzet op je volgers aantal groeien, dan is ons platform wellicht interessant voor je. Ook draait elke week om recepten van een specifieke foodblogger, zo krijg je nog wat extra bekendheid.

Omdat het een nieuw platform is, hebben we het zo laagdrempelig mogelijk gemaakt voor jou. Dit betekent dat onze marketing medewerker voor jou een account aanmaakt en de filmpjes voorziet van de juiste ingrediënten. Zo kost het je niks, maar kan het wel heel waardevol worden in de toekomst.

Influencer marketing

We werken samen met o.a. foodbox, ingrediënt en keukengerei bedrijven waarbij je als foodblogger een recept maakt met een nieuw ingrediënt of foodbox en hiervoor betaalt krijgt.

De App beschikt bijv. over de ScanToPlay optie. De App scant de QR Code op een foodbox en speelt automatisch het filmpje.

DailyChef Creator Fund

Een écht professionele video maakt het verschil. Met eenvoudige technieken en een beetje technische kennis kom je al een heel eind. Wij werken samen met professionele foodvideo bedrijven om jouw video's en merk een duwtje in de rug te geven. Interesse? Laat je gegevens dan achter.

Commissie programma

Het receptenlijstje is de populairste functie in de App. We koppelen hiervoor met verschillende supermarkten. Hierdoor kun je als foodblogger een commissie ontvangen elke keer als iemand de ingrediënten koopt.

NIEUW: Live koken

In de lockdown is thuiskoken veel populairder geworden. We experimenteren nu met live cooking. Dit betekent dat je als foodblogger live kunt koken met 5 - 20 kookliefhebbers. Je kunt zelf de entreeprijs bepalen, maar een bedrag tussen de €10 en €20 werkt het beste.

Het ideale filmpje

Het doel van de App is om koken zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom is het belangrijk dat elke stap duidelijk in beeld komt en lang genoeg. Ook moeten de ingrediënten makkelijk overal te verkrijgen zijn. We hebben een handleiding gemaakt waar het ideale filmpje aan voldoet. Deze kun je hier vinden.

Let's get in touch

Als je de potentie ziet en ook de toegevoegde waarde snapt, dan komen we graag met je in contact. 

Jouw ideale kookhulpje!

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00