Minimum viable product

Wat is een Minimum viable product? Het is jouw App met alleen de belangrijkste functies die nodig zijn voor de lancering. Wij gaan echter een stapje verder. We hebben de blokken bekeken die het vaakst ontwikkeld worden en hebben een “out of the box” App hiervan ontwikkeld. Deze “out of the box” App bevat al de standaard benodigde functionaliteiten. Hierdoor kunnen we jouw kostbare budget gebruiken voor jouw specifieke doeleinde.

Een Nieuws Bijbanen Hotel boek Elektronica kopen Warenhuis App

De MVP is het startpunt van je App. Met de 2 tabbladen als blauwdruk kunnen we alle kanten op. Lees verder voor alle features…

Highlights

Een consistente merkbeleving

Wij doen je App automatisch in je huisstijl gieten. Een consistente merkbeleving op alle platformen. Je bedrijf verdient het.

Activeer je doelgroep

Push berichten zijn de meest effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen. Ons customer engagement dashboard is enorm rijk aan functionaliteit en eenvoudig in gebruik. Verstuur pushes op momenten dat jouw doelgroep het meest actief is. Je kunt de conversies meten, gericht targeten en nog veel meer…

(Sociale) login en Registratie

We koppelen met je bestaande account systeem of we gebruiken Facebook, Google of E-mail login met registratie.

Previous
Next

Perfectie in elke pixel

Alles is ontworpen met de officiële (native) Google en Apple SDK’s waardoor de App de kortste laadtijden heeft en voldoet aan de nieuwste beveiligingseisen. Ook wordt alles ontwikkeld volgens Apple’s human interface guidelines en Google Material design.

Upload nieuwe data in real-time

Met het eenvoudige real-time content management systeem kun je je teksten en plaatjes uploaden. We kunnen ook koppelen met jouw systeem. Doordat we dit bestaande CMS gebruiken, zijn we sneller klaar. Je zit bij ons ook nergens aan vast. Je hebt dus geen vendor lock-in.

Maak beslissingen op basis van data

Previous
Next

Wat voor customer journey beleefd jouw eindgebruiker? Wat doen ze het meeste in de App en hoevaak, hoelang en wanneer zijn ze het meest actief? Wat is de retentie? Ons customer journey analytics platform geeft antwoord op al jouw vragen.

Denk aan de kleine lettertjes

Heb je alles juridisch afgedicht? Je krijgt van ons een goedgekeurd document of je kunt zelf je tekst aanleveren.

Upgrade naar bancaire beveiligingsgraad

Bij het opsturen, ontvangen en opslaan van data kan gevoelige informatie onderschept worden. Wij bieden 2 niveau’s van encryptie aan. Niveau 1 is standaard encryptie en niveau 2 is bancaire encryptie. Het eerste niveau is de Europese standaard en voldoet aan de wetgevingen van AVG compliance. Bancaire encryptie is een laag daarbovenop en is in verschillende industrieën van belang. Zoals de bancaire industrie (mobile payments), verzekerings industrie en o.a. de healthcare industrie (patient gegevens). Zie ons portfolio voor meer voorbeelden.

Superior caching technology

Dankzij onze superior caching technologie haalt de App de kortst mogelijke laadtijden. Ongeacht of je in Australië of Nederland bent. Want onze datacenters staan over de hele wereld. Geen toegang tot het internet? De versleutelde database toont de laatst bekende gegevens met zero latency. 

Jouw app in de handen van duizenden mensen

Doordat alles native ontwikkeld is, kunnen we garanderen dat jouw App in de Google Play store en App Store komt. Door onze jarenlange ervaring weten we precies aan welke voorwaarden de App store listings moeten voldoen. Hierdoor is je App meteen zichtbaar voor miljoenen mensen. Wil je meer weten over de verschillen tussen hybride en native apps? Lees dan onze blogpost hierover.

App Store

Play Store

Previous
Next

Customer care is belangrijk

Ook na het lanceren zorgen we dat je App succesvol is en blijft. We houden de reacties op jouw Apps in de gaten zodat we snel kunnen optreden bij eventuele problemen of verbeterpunten. 

De MVP is slechts het begin

Doordat we deze functionaliteit al hebben, kunnen we focussen op wat jouw App uniek maakt. Integratie met jouw API’s? Gaan we een Chatbot inbouwen? Hebben we Google Maps navigatie nodig? Augmented Reality integratie? The App Factory is koploper in de nieuwste technologieën.

Augmented Reality

Streaming video

Data Visualisation

Experience focussed design

Chatbot / Voicebots

Encryption / Bankgrade

Wearables

M-Commerce / V-Commerce

Internet of Things

Image / Video processing

Engagement

Artificial Intelligence

Deze bedrijven gingen je voor

Ongeacht in welke industrie je bedrijf werkzaam is, mobiel als digitaal kanaal kan je bedrijf helpen te groeien en te versnellen.

Vraag nu een demo aan of bel met onze experts: +31 (0) 20 358 52 23

Bekijk recent werk

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00