Onze werkwijze

Onze werkwijze is een bewezen proces dat keer op keer de meeste waarde creëert voor jouw business. Jouw mobiele groeistrategie versnellen is ons doel. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Stap 1: Koffie drinken

Of thee dat mag ook. Op jouw kantoor of bij ons. We kijken of er een klik is en hoe wij jouw bedrijf gaan helpen om mobiel in te zetten als kanaal om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

een kop koffie met een hand
De vergaderruimte van het leonardo hotel in Amsterdam west

Stap 2: Google design sprint

Als je heel duidelijk voor ogen hebt wat je wilt en je bent op zoek naar een ontwikkel partner dan kun je gelijk naar stap 3. Is dit niet het geval dan doen we samen een Google design sprint. Hierbij werken wij drie dagen intensief samen. Het resultaat is een plan met designs, doorlooptijd, marketing plan en prijs. Vaak helpt het om dit buiten kantoor te doen, zoals bij ons op kantoor of in het Leonardo hotel in Amsterdam West, met een mooi uitzicht over Amsterdam en een goed verzorgde lunch.

Lees hier meer over onze Google Design sprint.

Stap 3: premium development

Dan start de ontwikkel fase. De doorlooptijd is afhankelijk van jouw wensen. We kunnen heel snel schakelen maar bij een nieuwe app is het soms raadzaam om eerst 1 van de 2 platformen te ontwikkelen en deze te testen bij een test groep. Echter, we hebben genoeg capaciteit beschikbaar dus het is aan jou. Elke 2 weken op vrijdag vind er een sprint demo plaats op jouw kantoor. Je hebt dan de mogelijkheid om bij te sturen of om akkoord te geven. Daarna gaan we weer 2 weken aan de slag.

Android en Apple logo
Een slagroomtaart met logo van the app factory

Stap 4: lancering van de App

De lancering van de app(s) vieren we met een fles champagne en een taart. Het is ook een moment om te reflecteren. Zodat wij onze service weer kunnen verbeteren en verrijken. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Stap 5: Operations

Na het lanceren van de app(s) houden we de vitaliteit goed in de gaten. Zijn alle services in de lucht? Zijn er geen problemen bij gebruikers en komen er geen negatieve reviews binnen? Dit monitoren en snel reageren zorgt ervoor dat jouw app toekomstbestendig is zodat jij je kan focussen op je core business.

Het logo van de google play store en de app store

Enthousiast geworden? neem contact met ons op.

Bekijk meer cases

Heb jij een uitdaging waar wij onze tanden in kunnen zetten? E-mail of bel ons.

ONZE ADRESGEGEVENS

Keizersgracht 391A Amsterdam 1016 EJ

+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00

Keizersgracht 391A
Amsterdam 1016 EJ
+31 (0) 20 358 52 23

maandag tot en met vrijdag: 9:00 - 18:00